2011-2010 - Vezér Fitness

Hívjon minket bizalommal:
52/715-816
vezerfitness@gmail.com
52/953-687
Select language
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

ESEMÉNYEINK > MÚLT ESEMÉNYEI
2010. Május 27. BRUTAL CHALLENGE verseny

2010 márc 27-én Debrecenben került megrendezésre a "BRUTAL CHALLENGE" elnevezésű verseny ahol a Vezér-Fitnessből 3 fő képviseltette magát nagyon szép eredményekkel. Ez a verseny egy országos versenysorozat, összesen 6 időpontban, 6 helyszínen lesznek a versenyek.
A női kategóriában Hajdrik Mária teljesítette az ezüst szintet, a férfi kategóriában Sulyok Dávid is az ezüst szintet. Lukács Márton is szépen szerepelt, nagyon picivel maradt el a bronz szinttől. A nőknek 4000 kg kellett megmozgatni ahhoz , hogy versenyben maradjanak. Marcsi 7440 kg-ot mozgatott meg összesen, a férfiaknak 10000 kg volt a cél, Dávid 15751 kg-ot és Marci 9809 kg-ot mozgatott meg összesen.
Külön gratuláció Sulyok Dávidnak akit az elért eredménye alapján beválogattak az Országos versenybe.

Kiss család újabb sikerei

Ismét érmekkel tértek haza kerékpárversenyzőink a König Trade Balmaz Nagydíj országúti kerékpárverseny időfutamáról 2010.05.01-én. U-14-es fiú kategória:

   - 1. hely: Kiss Hunor Máté, Vezér Fitness U-14-es lány kategória:

   - 2. hely: Kiss Virág, Vezér Fitness

   - 3. hely: Kiss Kincső, Vezér Fitness Felnőtt férfi kategória:

   - 1. hely: Kiss Attila, Vezér Fitness.
Kangoo maraton 2010

2010. Május 16-án vasárnap egy jó hangulatú fergeteges Kangoo-maraton délutánon "ugráltak" a kedves vendégek. A zenét DJ.STAMMER szolgáltatta élőben, a Debreceni HOME nevű szórakozóhely Dj-e. Az órákat ÉVI, LACI és ZOLI tartották, akiknek köszönjük a kedves közreműködésüket és munkájukat. A fotókat nézegetve kicsik és nagyok egyaránt jól érezték magukat.
2010 I. Gyerekfitness tábor a Vezér fitnessben

2010-ben első alkalommal gyerekfitness tábort szerveztünk. Június 21-től június 25 -ig a lányok minden reggel a a fitnessterembe érkeztek ,majd reggeli után játékkal folytatták a napot. Minden délelőtt volt mozgásos foglálkozás: tánc., akrobatika, nyújtás és egy gyerekpszihológus is tartott nekik egy játékos foglalkozást. Délben sétálva mentek ebédelni . A délutáni programok nagyon szinesek voltak:- volt közös mozizás, a Marmaduk kutyakomédia című filmet látták a gyerekek, aztán állatkert látogatás is volt egy másik nap. A vidámparkban visongva probálták ki a külömböző játékokat és kalandokat.

Fitness versenyeken felvett dvd-ket is néztek a lányok,ahonnan ötleteket merítettek egy saját "verseny ruha" megtervezéséhez.Ez természetesen csak papíron történt, de nagyon lekesen rajzoltak. Készítettek egymásnak fellépő sminket és frizurát is. Az Activity volt a kedvenc játék apihenő időszakokban. Rengeteget labdáztak az udvaron és futásban is szépen szerepelt 1-2 lány.

Nekünk edzőknek is kellemesen és szórakozva telt el ez hét a lányokkal.
Campus Olimpia 2010.07.21.

A Vezér -Fitness edzői Csepregi Évi és Kecskés Zoltán a Campus Olimpián 2010.07.21-én igazi bulis hangulatú órákat tartottak.
Kiss Attila a Vezér fitness kerékpárosa

Kiss Attila a Vezér-Fitness szineiben kíváló erdményekkel tért haza az alábbi versenyekről: 2010.07.10. E-ON Mountain Bike verseny, 4-ik hely 2010.08.15. Kékesi Csúcstámadás, az előkelő 9-ik hely 300 indulóból. 2010.08.28. Jávorkúti Hegyi időfutam, 6-ik hely 2010.09.04. Gyöngyös-Mátraháza hegyi verseny, szintén dobogós 3-ik helyezés.

Gratulálunk a sok szép eredményhez!
Hervis bemutató

Szeptember 18-án a Vezér Fitness gyermekfitness csoportja a Fórumban lévő Hervisben tartott bemutatót.
A Kiss család legújabb sikerei

A Vezér Fitness kerékpáros csapatának, a Kiss családnak legújabb sikerei. Magyar Köztársaság Hegyi OB. 2010.10.09: Kiss Attila - 9. helyezett VII.Üveghuta Kupa Bükkszentkereszten 2010.10.10: Fiú serdülő MTB: Kiss Hunor - 1. helyezett Férfi 18-40 év közötti korcsoport: Kiss Attila - 3. helyezett Gratulálunk a versenyzőinknek!
Rotary félmaraton bemelegítő edzés

A 2011 március 11-én megrendezett Rotary félmaraton előtt a Vezér Fitness edzői, Csepregi Évi és Tóth Zsófi tartottak bemelegítést a versenyzőknek.
Zumba farsang

2011-es Zumba farsangi buli.
Bailar farsang

A 2011-es Bailar farsangi buli ahol vendégünk volt HORVÁTH GRÉTA!
Spinning farsang

2011-es Spinning farsangi buli Melindával!
2011. Freestyler bemutató

A 2011 Március 31-én Freestyler bemutató volt a Vezér Fitnessben. Az érdeklődők megismerkedhettek ezzel az új, intenzív, változatos és nagyon hatékony mozgásformával.
Vendégünk volt Lakatos Mihály Múmia

2011.04.10-én Lakatos Mihály (Múmia) testépítő világbajnok szemináriumot tartott a Vezér fitnessben. Hasznos tanácsokkal látta el a vendégeket a táplálkozás területén.Diétával, tömegnöveléssel kapcsolatos kérdésekre válaszolt. Megmutatta az új gyakorlatok helyes kivitelezését.
Spinning a Fórumban

2011.04.12-én Melinda és csapata fergeteges hangulatban tekert a Fórumban.
Toldi kupa

2011.04.23-án a Vajdasági Bácska-Topolyán rendezték meg a 7. alkalommal a Toldi kupa nemzetközi testépítő és fitness versenyt, ahol először indult és bronzéremmel térhetett haza a Vezér fitness versenyzője Hajdrik Mária. A rendezvény főszervezője: Liszka Péter testépítő világbajnok volt, akinél szinte már hagyománnyá vált, hogy minden évben megszervezze ezt a megmérettetést. Marcsi a verseny előtt Florin Teodorescu testépítőnél töltött egy emlékezetes wellness hétvégét Temesváron. Mindez sokat segített neki a felkészülésben. A verseny pörgős családias hangulatban telt. A megmérettetés után az indulók és a szervezők egy színvonalas banketten vehettek részt.
GrandUp turné

2011. május 10-én a GrandUp turné egyik állomása a Verzér fitness volt. A bemutató óra két részből állt, első órán "disco party" stílusban mozoghattak az órára ellátogatók, míg a másodikon a "retro funny" stílus a '70-es, '80-as, '90-es évek táncirányzata kapta a főszerepet A turné ideje alatt mindenki megkóstolhatta a Multipék által gyártott Dia- wellness alapanyagokból készült cukormentes süteményeket.
Hajdrik Mária EB Ezüst érme

Hajdrik Mária a Vezér fitness kiváló versenyzője élete első Európa bajnokságán indult június 12-én Fitness model-160cm kategóriában ahonnan ezüst éremmel térhetett haza. Gratulálunk a kiváló formádhoz és az eredményhez! II. WBPF Europa Bajnokság rengeteg magyar éremmel zárult. Kimagasló számú versenyzői létszám volt mind külföldi, mind magyar részről. (a versenyzők alig fértek el 10 öltözőben!!) A világ minden tájáról érkeztek versenyzők, Olaszországból, Belgiumból, Hollandiából, Máltáról, Ukrajnából, de még Kínából is!A magas versenyzői létszámot ezúttal nem a gyerek fitneszesek adták, mint más szövetségeknél, hanem kőkemény már-már profi szintű Atléták. Több másik szövetség Világbajnoka is a nevezettek között volt. A rendezvényen forgatott az RTL Klub Fókusz stábja, ami néhány napon belül meg is jelenik majd a műsorban. Magyar vonatkozásban mindenféleképpen meg kell említeni, hogy csapatbajnokságot nyertünk, megelőzve Ukrajnát és a Hollandokat
Sparrowbag óra Barta Petivel!

2011. szeptember 8-án vendégünk volt a Női Vezér Fitnessben Barta Peti, aki egy új óratipust mutatott be.

A SPARROWBAG nem csupán egy homokzsák, hanem egy új, innovatív funkcionális edzésmódszer és az ehhez társuló sporteszköz. A használata kortól, nemtől, és sportágtól függetlenül ajánlott izomerő növelés, állóképesség fejlesztés, és alakformálás céljából. A sportszer otthoni, és csoportos fitness edzésre is kiválóan alkalmas az egyszerű gyakorlatok és könnyű kezelhetőség eredményeképpen.
Hajdrik Mária lett a Herkules Kupa első helyezettje

Október 8-án, a nagyváradi Herkules kupa nevű nemzetközi versenyen fényes győzelmet aratott a debreceni Hajdrik Mária. A dobogó második fokára Benedek Nikolett állhatott (Debrecen), harmadik pedig Reményik Ilona lett (Tiszaújváros).
Hajdrik Mária kétszeres Magyar bajnok!

2011.10.30-án Debrecenben  rendezték meg az Aminostar IFBB Testépítő és Fitness Magyar Bajnokságot, melyen a Vezér Fitness versenyzője immár második alkalommal szerezte meg az első helyet a Body Fitness -158cm kategóriában.
Újra dobogón Hajdrik Mária!

2011.11.12.-én rendezték meg immár 7. alkalommal a Pilis Kupát Pilisvörösváron. A verseny pörgős, jól szervezett, családias hangulatban telt melyen a Vezér fitness versenyzője Hajdrik Mária  Miss Bikini kategóriában 3. helyen míg Páros  testépítés kategóriában, Szigeti Ferenccel a második helyen végzett.

A legjobbak között

Hajdrik Mária, a Vezér Fitness versenyzője 2011. november 19-én, a Tisza-Kupán ismét a dobogó legfelső fokára állhatott. Ezzel a győzelmével méltó módon zárta az idei szezont!

Gyerekfitness verseny

Megrendezésre került a Demko Feder Kupa gyerekfitness versenye az Árpád Vezér Általános Iskola tornatermében 2011. december 9-én. 36 gyerek vett részt, akiket korosztájuk szerinti kategóriákba sorolva díjjaztak. A kategóriák dobogósai a következő versenyzők lettek: 3-6 éves: 1.- Kecskés Karina 2.- Repkó Dóra, 3.- Balassa Kincső. 7 éves: 1.- Márton Anna, 2.- Eke Luca, 3.-Posta Gréta. 8éves: 1.- Csarnai Mercédesz, 2.- Fórián Borka, 3.- Ambrus Panna. 9-10 éves: 1.- Márton Sára, 2.- Rácz Eszter, 3.,- Balogh Flóra.  A legeredményesebb versenyző Márton Sára lett. A verseny minden résztvevője ajándékcsomagot kapott a Demko Federtől.  A dobogósok éremmel és kupával gazdagodtak.  A Vezérfitness minden részvevőnek Gyerekfitness Akadémia füzetet és tollat adott. További képek feltöltés alatt.

Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
HÍRLEVÉL
Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Női Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 06:30 - 21:00
Szombaton: 14:00 - 19:00
Vasárnap: 14:00 - 19:00
Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 07:00 - 22:00
Szombaton: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz