Borsos_Cinti - Vezér Fitness

Hívjon minket bizalommal:
52/715-816
vezerfitness@gmail.com
52/458-172
Select language
Tartalomhoz ugrás
EDZŐINK
BORSOS CINTIA
Borsos Cintia vagyok, jelenleg a DE Jogi Kar Igazságügyi Igazgatás szak harmad éves hallgatója.

3 éves koromban találkoztam a nagy szerelmemmel : a tánccal. Mint minden táncnak az alapja a balett , így én is ezzel kezdtem , majd később modern, show és jazz tánccal foglalkoztam. Mellette sokáig hobbi szinten lovagoltam , illetve több sportnál is leraktam a szívem egy kis darabját.

2018 nyarán szereztem meg a sportedzői végzettségem. Azóta foglalkozom gyerekekkel. Előtte társedzőként álltam mellettük. Fontos számomra, hogy a gyerekek és köztem kialakuljon egy bizalmi kapcsolat, és hogy együtt egy igazán nekik való szerethetőt és áttörőt alkothassunk. Hiszen számomra is meghatározó volt az a 12 év.

A táncos múltam után súlyzós és aerob edzéseket végeztem és végzek a mai napig.
Mindig is szerettem a kemény edzéseket, ezért rám is ilyen edzéstartás jellemző, távol állnak tőlem a hagyományos aerobic órák. Szeretem az újat, ami különleges, azt ami jelentős kihívás elé állít.

Ha Te is szereted a határaidat feszegetni és szeretnél mindig valami újjal találkozni, akkor szeretettel varlak az edzéseimre! Ha pedig van a környezetedben gyermek, hozd el magaddal , és engedd hogy megismertessem vele a fitness világát.
Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
HÍRLEVÉL
Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Női Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 07:00 - 20:30
Szombat, Vasárnap: 14:00 - 19:00
VEZÉR FITNESS Debrecen
GYM és FITNESS KÖZPONT.
Hétfőtől Péntekig: 06:00 - 22:00
Hétvégén: 14:00-19:00
Vissza a tartalomhoz