Emese - Vezér Fitness

Hívjon minket bizalommal:
52/715-816
vezerfitness@gmail.com
52/458-172
Select language
Tartalomhoz ugrás
EDZŐINK
EMESE
Emese vagyok, pilates és lebegő jóga oktató. Amennyiben ez számít 1971-ben születtem, bár az életkor számomra már egyre inkább csak egy szám.

A pilates, mint mozgásforma akkor ragadott magával, amikor egy televíziós csatornán először láttam. Abban a pillanatban lenyűgözött a mozdulatok szépsége, kidolgozottsága és a precizitás, amellyel az oktató dolgozott.

Még aznap utánakerestem az interneten, minden érdekelt a látott „csodával” kapcsolatban. 2006-ban elvégeztem az eredeti német licensz alapján indított budapesti iskolát. A legnívósabb szakkönyveket és DVD-ket megvásároltam a témával kapcsolatban, sokat böngésztem és tanultam a megszerzett ismeretekhez, hiszen a legtöbb iskolában csupán a 20 alapgyakorlatot tanítják. Büszkén mondhatom, hogy mára több száz gyakorlatot ismerek. Óráimat különböző eszközök használatával színesítem, mint például toning ball, fitt ball, soft ball, gumiszalag és pilátesz karika. Igazi példakép számomra az amerikai pilates díva: Lara Hudson, az ő stílusa áll hozzám a legközelebb, mert rendkívül erős és fantáziadús gyakorlatokkal dolgozik.

Számomra a pilates nemcsak mozgás hanem életstílus, szépség, harmónia.

Mindenkinek ki kellene próbálnia legalább egyszer, még akkor is, ha nem vagyunk egyformák, így maga a pilates sem mindenkié.

Mindenesetre, ha hajlékonyságra, erőre, nyúlánk és izmos testalkatra törekszünk a pilates a legjobb út.

A lebegő jóga- egy különleges exkluzív óratípus, mindazok számára, akik vágynak a repülés élmény megtapasztalására tornatermi körülmények között. Mivel egyik alapgyakorlata a fejjel lefelé lógás, frissíti a vérkeringést, ami igen jó természetes kozmetikum a bőr számára. Ezen kívül az itt alkalmazott sivananda jóga 12 alapeleme számos egészségügyi panaszra nyújt alternatív gyógymódot. Az erősítő gyakorlatok leginkább a már közismert és sokak számára kedvelt TRX gyakorlatokhoz hasonlítanak. Ellazít, kiragad a hétköznapok monotóniájából, feszesít, hiszen a hintában történő kapaszkodás komoly légtorna is egyben. Mindenkinek ajánlom, akinek nincs kezeletlen magas vérnyomása és csípőprotézise.

Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
HÍRLEVÉL
Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Női Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 07:00 - 20:30
Szombat, Vasárnap: 14:00 - 19:00
VEZÉR FITNESS Debrecen
GYM és FITNESS KÖZPONT.
Hétfőtől Péntekig: 06:00 - 22:00
Hétvégén: 14:00-19:00
Vissza a tartalomhoz