Iszály Panni - Vezér Fitness

Hívjon minket bizalommal:
52/715-816
vezerfitness@gmail.com
52/458-172
Select language
Tartalomhoz ugrás
EDZŐINK
Iszály Panni
Sziasztok!
 
Iszály Panni vagyok a „Testeddel a lelkedért” és a „Mindful Fitness”órák megálmodója.  
 
Egész életemben foglalkoztatott a test és lélek harmóniája. Édesanyává válásom után mélyebben is beleástam magam a témába. Ekkor értettem meg igazán, hogy a test nem fejlődik a lélek nélkül és ez fordítva is igaz.
Ezt a szemléletet és életérzést szeretném átadni Nektek is az óráimon, ahol első sorban erő – állóképesség fejlesztő gyakorlatokat végzünk, intenzív, lendületes zenére. Ez segít az egyéni határok leküzdésében, az érzelmi feszültség levezetésében és fokozza a teljesítőképességet.
 
Az óra intenzitásától függően zsírégető hatású is lehet, ennek elérése érdekében gyakran fogunk segédeszközöket használni, mint pl. kézisúlyzó, gumikötél, step pad.
 
Célom, hogy a fejlesztő gyakorlatok mellett, foglalkozzunk önismerettel, a körülöttünk lévő világ tudatosabb megélésével és a belső egyensúly helyreállításával.
 
Az óra végén fokozatosan lassuló zenére relaxációs, nyújtó gyakorlatokat végzünk, melyet egy pár perces meditációval zárunk. Ennek hatására idegrendszerünk megnyugszik, lelassul a légzésünk, normalizálódik a vérkeringésünk és mialatt az elménket lecsendesítjük, a lelkünket feltöltjük energiával és pozitív gondolatokkal. Ez az óratípus fizikai és mentális tréning is egyben.
 
Szerintem mindannyiunknak erre van szüksége: egy kis törődésre, nagyobb önbizalomra és feszesebb combokra :D
 
Ezekhez semmi más nem kell csak Te és a kitartásod, heti három alkalommal J

Szeretettel várlak az óráimon!
Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
HÍRLEVÉL
Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Női Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 07:00 - 20:30
Szombat, Vasárnap: 14:00 - 19:00
VEZÉR FITNESS Debrecen
GYM és FITNESS KÖZPONT.
Hétfőtől Péntekig: 06:00 - 22:00
Hétvégén: 14:00-19:00
Vissza a tartalomhoz