Iza - Vezér Fitness

Hívjon minket bizalommal:
52/715-816
vezerfitness@gmail.com
52/458-172
Select language
Tartalomhoz ugrás
EDZŐINK
IZA
A tánc, a sport, a mozgás pici korom óta az életem része: gyermekként cselgáncsoztam, kung-fuztam, kézilabdáztam, majd ahogy nőttem, nőiesebb mozgásformákat kerestem. Tizenévesen jött a tánccal való szerelem, számtalan ágazatának hódoltam/hódolok: latin és standard versenytánc, salsa, reggaeton, indiai tánc, balett, PortDeBras®, fitness rúdtánc, légtornász karika - utóbbit oktattam is. Tizenpár éve elkezdtem aerobikozni is, mert kitűnően fejleszti a kondicionális és koordinációs képességeket, és szépen formálja az alakot. A Szolnoki Főiskola idegenforgalmi és szálloda szakán egészségturizmus-wellness szakirányon diplomáztam 2010-ben. Régi vágyam pedig, hogy a sportot és a táncot hobbi szintről hivatás szintre emeljem 2013-ban teljesült, akkor végeztem az OKJ-s sportedző (aerobik edző) képzést a Bibarc Tünde Fitness Schoolban. Azóta tartok alakformáló aerobik órákat nagy örömmel, mert küldetésemnek érzem, hogy az egészséges életvitel és sport fontosságát hirdessem, és a mozgás örömét másoknak is átadjam. 2018. júniusában PortDeBras® instruktori továbbképzésen vettem részt.

A rendszeres mozgással nem csak egészségesebbek és kiegyensúlyozottabbak leszünk, hanem szépülő testünk sikerélményt, pozitív kisugárzást, önbizalmat is ad.

Ennek jegyében várom a kedves vendégeket az alábbi óratípusokra:

Body toning (alakformáló) óráimat könnyen követhető, izomtónus fokozó, energiát és frissességet adó gyakorlatokból építem fel, így bármilyen korosztályú, testalkatú hölgynek bátran ajánlom. Nagy hangsúlyt fektetek az alapos bemelegítésre, majd saját testsúllyal, és különböző eszközökkel (kézisúlyzó, step pad, soft ball, fit ball, gumiszalag) a főbb izomcsoportokat dolgoztatjuk meg, különös tekintettel a kritikus területekre (has, far, comb). Az óra végi levezetést, nyújtást sem hanyagoljuk, hogy fittségünk, rugalmasságunk, hajlékonyságunk, frissességünk hosszú ideig megmaradjon.

A PortDeBras® a test és lélek tánca, különleges mozgásforma kecses mozdulatokkal, lélekemelő zenével. Egyaránt fejleszti a hajlékonyságot, az erőt és a koordinációt a balett, a pilates, a jóga és a stretching elemeiből ötvözött koreografált tréning keretében.

Az óra folyamán mezítláb dolgozunk kellemes, lágy, áramló, lassú tempójú zenére, ami ideális a lazításhoz, kikapcsolódáshoz.

A Vladimir Shnezik orosz balettmester és Julio Papi spanyol jóga és aerobik instruktor nemzetközi prezenterek közös elgondolásával néhány éve megszületett edzésforma tökéletes számodra akkor, ha szép tartást, erős törzsizmokat, nőies vonalakat és kellemes ellazulást tűzöl ki célul magad elé.


Szeretettel várok mindenkit!
Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
HÍRLEVÉL
Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Női Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 07:00 - 20:30
Szombat, Vasárnap: 14:00 - 19:00
VEZÉR FITNESS Debrecen
GYM és FITNESS KÖZPONT.
Hétfőtől Péntekig: 06:00 - 22:00
Hétvégén: 14:00-19:00
Vissza a tartalomhoz