Karolina - Vezér Fitness

Hívjon minket bizalommal:
52/715-816
vezerfitness@gmail.com
52/953-687
Select language
Tartalomhoz ugrás
EDZŐINK
KAROLINA
Sziasztok!

Rigó Karolinának hívnak. Gyermekkorom óta hódolok a mozgás világának. Elmúlt éveim alatt különféle műfajú sportokat kipróbáltam, melyek közelebb lendítettek céljaim felé. Legfőbb szenvedélyeim egyike a hastánc, mely már több, mint 10 éve kíséri utamat. Évek óta jelen van életemben az aerobik, amelyet egyetemi éveim alatt versenyszerűen is űztem, illetve két éve belecsöppentem a küzdősport világába is az MMA keretein belül.


2016-ban elvégeztem az IWI Csoportos Fitness Instruktori képzését, mellyel immáron hivatalos aerobik oktatóként vezethetek különféle óratípusokat. Az elmúlt évek során számtalan edzőnél jártam csoportos órákon, változatos típusú edzéseket kipróbálva. Az ottani tapasztalatokat látva döbbentem rá, hogy jómagam is szívesen adnám át addig megszerzett tudásom, segítve ezáltal az egészséges életvitel megismerését, fenntartását. Edzőként fontosnak tartom a gyakorlatok helyességét, pontosságát, tökéletesítését a fejlődés érdekében, valamint a kellemetlen ízületi és mozgásszervi panaszok elkerülése végett.


Tulajdonságaim közé tartozik a pörgősség és a dinamizmus, ezáltal az általam tartott órák nagy része is intenzív, izzasztó. Leginkább az intervall jellegű, zsírégető, boksz-aerobik óratípusok a kedvenceim, de egy remek stretching és gerinctréning is levesz a lábamról.


További terveim között szerepel oktatói képességem továbbfejlesztése, annak érdekében, hogy megszerzett tudásom átadhassam, mely által segítségetekre lehetek.


Ha kedvet kaptál nézz be hozzám, eddzünk egy jót Együtt! Várlak szeretettel!
Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
HÍRLEVÉL
Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Női Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 06:30 - 21:00
Szombaton: 14:00 - 19:00
Vasárnap: 14:00 - 19:00
VEZÉR FITNESS Debrecen
GYM és FITNESS KÖZPONT.
Hétfőtől Péntekig: 06:00 - 23:00
Szombaton: 09:00 - 20:00
Vasárnap: 09:00 - 20:00
Vissza a tartalomhoz