Koleszár Petra - Vezér Fitness

Hívjon minket bizalommal:
52/715-816
vezerfitness@gmail.com
52/458-172
Select language
Tartalomhoz ugrás
EDZŐINK
KOLESZÁR PETRA
Koleszár Petra Testépítés- Fitness Sportedző vagyok.

A Debreceni Egyetemen Igazságügyi Igazgatási szakán végeztem, de úgy érzem az edzői szakmában a maximalizmusom jobban érvényesülhet.
18 éves koromban kezdtem el komolyabban a sporttal foglalkozni, ugyanis a testnevelés órák nem tartoztak a kedvenceim közzé, de amint azt éreztem, hogy nem kényszerből kell valamit csinálnom, sokkal élvezetesebbé vált. Kezdetben saját testsúlyos, majd fitness edzéseket végeztem, ezáltal fokozatosan kezdtem alkalmazkodni a sporthoz és az egészséges életvitelhez, majd az edzőterem
szerelmesévé váltam és ez lett a szenvedélyem. Hosszú és kitartó munka eredménye, ahol most tartok, a sportnak sokat köszönhetek és minden egyes nap újabb célokat tűzhetek magam elé. Ilyen cél többek között az is, hogy a testem a legtökéletesebb formában láthassam és nagy kihívás megdolgozni azért a pillanatért, ami csupán órákig tart. Ez is motivált abban, hogy belevágjak az első INBA versenyembe.

Folyamatosan arra törekszem, hogy a vendégeim számára minél széleskörűbb tudással magas színvonalú és eredményes edzéseket tartsak, figyelemmel a vendég céljaira és képességeire. A kis célok, türelemmel és kitartó munkával óriási eredményekké válhatnak.

Elérhetőségeim

telefonszám: +36 30/554-7570

Várlak sok szeretettel októbertől:
Vezér Fitness Debrecen Gym és Fitness Központban (4026 Debrecen , Kálvin tér 3/b)
és a Női Vezér Fitnessben (Debrecen Kossuth utca 42. szám)
Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
HÍRLEVÉL
Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Női Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 07:00 - 20:30
Szombat, Vasárnap: 14:00 - 19:00
VEZÉR FITNESS Debrecen
GYM és FITNESS KÖZPONT.
Hétfőtől Péntekig: 06:00 - 22:00
Hétvégén: 14:00-19:00
Vissza a tartalomhoz