Kovács Márk - Vezér Fitness

Hívjon minket bizalommal:
52/715-816
vezerfitness@gmail.com
52/458-172
Select language
Tartalomhoz ugrás
EDZŐINK
Kovács Márk
Végzettségem: IWI fitnesz instruktor
Kovács Márknak hívnak, személyi edzéssel és tanácsadással foglalkozom. Az edzéssel az a cél, hogy tervszerűen, egészségkárosodás nélkül, minél jobb teljesítőképességet, és készséget, tudjunk elérni.
Számomra fontos a külső, melyet minél esztétikusabbá, formásabbra edzhetünk. Fontos továbbá egy olyan fittségi szint elérése amely segítségével a mindennapi életben jobban teljesíthetünk.
Tudni kell rólam, hogy egy rendkívül túlsúlyos személy voltam, mindaddig amíg 15 évesen elkezdtem otthon saját testsúlyos edzéseket végezni.
Egy idő után elkezdtem komolyabban venni a dolgot, és eljártam a kondi terembe, ahol igazán a szívemhez nőtt ez a sport. Azóta mondhatni szüntelenül űzöm a sportot.
Jelenleg 20 éves vagyok, motivációm jelenleg is ugyanolyan nagy. Több céllal is rendelkezem az életemben, ezért sportkarrierem mellett egyetemre is járok.
Eddigi klienseim is kijelenthetik, hogy rendkívül fontos az, ha az edző tartja bennük a lelket és motiválja őket. Elsődleges dolga az edzőnek, hogy balesetmentesen megtanítsa a klienst a gyakorlatok elvégzésére, viszont ezek elsajátítása után, már inkább egy „hátulról bíztatásra” van szüksége az embernek. Bízom benne, hogy elnyertem tetszésed, keress meg nyugodtan. Garantálom,ha velem edzel nincs esélyed nem látni gyümölcsét.
Elérhetőségeim:
Email:kovacsmark70@gmail.com
Telefon: +40 774464368
Vagy akár közösségi oldalaimon:
Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
HÍRLEVÉL
Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Női Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 07:00 - 20:30
Szombat, Vasárnap: 14:00 - 19:00
VEZÉR FITNESS Debrecen
GYM és FITNESS KÖZPONT.
Hétfőtől Péntekig: 06:00 - 22:00
Hétvégén: 14:00-19:00
Vissza a tartalomhoz