Papp Andrea - Vezér Fitness

+36 52/715-816, +36 52/458-172
vezerfitness@gmail.com
Tartalomhoz ugrás
Papp Andrea

Sziasztok!

Papp Andrea vagyok, csoportos fitnesz instruktor.
A sport és az egészséges életmód mindig is meghatározó része volt az életemnek. Számomra a helyes táplálkozás nem az önsanyargatást, hanem az átgondolt választást és a mértékletességet jelenti, az edzés pedig nem büntetés, hanem a test szeretete és az egészség megőrzése.

Pedagógusként ennek a szemléletnek a továbbadása volt a célom, amikor is néhány éve komolyabban elkezdtem foglalkozni a témával és beiratkoztam egy fitnesz iskolába, ahol fitnesz instruktori végzettséget szereztem. Ezen belül a csoportos aerobik órák tartása áll a szívemhez a legközebb.

És miért pont az aerobik?
Az egyik legnagyobb előnye, hogy csoportban zajlik az óra, így rendkívül sok motivációt meríthetsz másoktól. Olyan energiákat kaphatsz egy ilyen edzés során, ami nem csak testileg, de lelkileg is feltölt majd. És ha rendszeresen végzed, akkor szerves részévé válik az életednek és csupa pozitív élettani hatást fogsz tapasztalni, amit természetesen a környezeted is észrevesz majd. Nincs nemhez és korhoz kötve, bárki szabadon választhatja ezt a mozgásformát, ha megtetszik neki. A csoportban való sportolás pedig nem csak a motivációt, de a jókedvet is garantálja.

Tehát ha konkrét célod van, esetleg fogyni vagy erősödni szeretnél, vagy csak jól szeretnéd érezni magad a bőrödben, akkor minden esetben remek választás az aerobik edzés.

Amire az óráimon biztosan számíthatsz, az a jó zene, a szuper hangulat, változatos
mozgásformák és eszközhasználat és az órák végén a garantált kellemes fáradtság.

Gyertek és mozogjunk együtt!

Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
Vissza a tartalomhoz