Varga István - Vezér Fitness

Hívjon minket bizalommal:
52/715-816
vezerfitness@gmail.com
52/458-172
Select language
Tartalomhoz ugrás
EDZŐINK
VARGA ISTVÁN
Végzettségem:
European Fitness Institute/EFI / Fitness Oktatási Központ- személyi edző

 
Varga Istvánnak hívnak, személyre szabott edzések összeállításával és tartásával foglalkozom. A sport iránti elköteleződésem és szeretetem vezérelt a pályaválasztásom során is, ezért választottam ezt a hivatást, ugyanis a sportolás gyermekkorom óta végigkíséri az életemet. A labdarúgás volt az a mozgásforma, amely megszerettette velem a sportot, majd később az egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg a fitness világával, amikor sajáttestsúlyos edzéseket kezdtem el végezni. A street workout felfedezése után hajtott a kíváncsiság, hogy még szélesebb körben megismerkedjek a testépítéssel, ezért belekezdtem súlyzós edzések elvégzésébe is. Az egészségtudatos életmód nagyon fontos számomra, ezért - a mozgáson túl - az ehhez megfelelő életvitelre törekszem a hétköznapokban.
 

A tanulmányaim alatt megszerzett szakmai tudásomat folyamatosan bővítem, hiszen a célom az, hogy vendégeimet minél több, tudományosan alátámasztott tanáccsal tudjam segíteni céljaik elérésben.
 

Edzéseimre várom azokat a kedves vendégeket, akik szeretnének életmódot váltani. Célom, hogy megszerettessem velük a sportot és ne kényszer legyen a mozgás, hanem a mindennapjaik szerves részét képezze.
 

Ha új kihívásokat keresel, vagy csak nem tudod, hogyan vágj bele keress bizalommal és egy konzultációt követően összeállítom számodra a legmegfelelőbb edzésprogramot.
 
 
Elérhetőségeim
 
Telefon: +36 30 434 4253
 
E-mail: vargaistvan14@gmail.com

Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
HÍRLEVÉL
Válaszd ki miről szeretnél hírlevelet kapni:
Női Vezér Fitness Club
Hétfőtől Péntekig: 07:00 - 20:30
Szombat, Vasárnap: 14:00 - 19:00
VEZÉR FITNESS Debrecen
GYM és FITNESS KÖZPONT.
Hétfőtől Péntekig: 06:00 - 22:00
Hétvégén: 14:00-19:00
Vissza a tartalomhoz