Sápy Cecília - Vezér Fitness

+36 52/715-816, +36 52/458-172
vezerfitness@gmail.com
Tartalomhoz ugrás
Sápy Cecília

A mozgás mindig nagyon fontos szerepet töltött és tölt be ma is az életemben. A sport, a gyerekek, az emberek, a tanítás szeretete vezetett a testnevelői pálya irányába. Testnevelő-gyógytestnevelői végzettséget szereztem. Az egyetemi éveket követően szertorna utánpótlás edzőként tevékenykedtem, országos dobogós eredményekkel büszkélkedhettünk. Szerencsésnek mondhatom magam, megtapasztalhattam milyen csodás érzés tanítványokat elkísérni a dobogóig vezető úton.

Ekkor először belekóstolhattam a fitnesz világába is.  Gyermek versenyzők felkészülését segítettük a versenyekre. Majd 2002-től Debrecenben testnevelőként folytatódott a pályafutásom.  Az élet újabb lehetőséggel ajándékozott meg. A Vezér fitnesz csapatában a versenyző gyerekekkel foglalkozhattam, akrobatika és mozgásképzés foglalkozásait tartottam, a házi versenyeken pontozó bíróként vettem részt. Nagy öröm volt számomra, hogy az INBA Debrecenben megrendezésre kerülő versenyén, a Vezér fitnesz felkérésére, mint pontozó bíró értékelhettem a gyerekek gyakorlatait.

Otthonosan mozgok az egészséges életmód és a különböző mozgásformák világában oktatóként is.  Nagyon szeretem az edzőtermi, súlyzós edzéseket, amikor csak tehetem ezt az edzésformát választom. A mozgásforma szeretete, arra ösztönzött, hogy mélyebb ismeretekre tegyek szert. 2020-ban sikeres vizsgát tettem az European Fitness Institute/EFI testépítés - fitnesz sportedzői szakán.
Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
Vissza a tartalomhoz