Széles Krisztina - Vezér Fitness

+36 52/715-816, +36 52/458-172
vezerfitness@gmail.com
Tartalomhoz ugrás
Dr. Széles Krisztina


Fitness-személyi edző, Power Plate edző, Pilates oktató, Gerinctréner
Gyermekkoromban is mozgolódtam, de az egyetemi éveim alatt lettem a mozgás szerelmese. Az egész napos ülést kompenzálva kezdtem rendszeresen mozogni. Közben egyre többet adott a mozgás. Nem fájt a hátam, tele lettem energiával, sokkal jobban bírtam a mindennapok kihívásait és még csinosodtam is! Ezt a szuper érzést meg szerettem volna osztani mindenkivel. Így 2016-ban edző lettem.

Az elmúlt években rengeteg továbbképzésen vettem részt, hogy a legjobbat adhassam a vendégeimnek! Életmód és táplálkozási tanácsadó lettem, a személyi és csoportos edzések terén pedig folyamatosan fejlesztem magam. Szinte már az összes fitness iskolában jártam.

Az óráimat mindig változatosan építem fel, egyszerűbb, könnyen követhető elemekből. Kezdő és haladó alternatívákkal, folyamatos korrekcióval, hogy mindenkiből kihozzuk a maximumot sérülésmentesen!
/Ne várj tovább!/

Ha mindig csak halogatunk és várunk arra, hogy egyszer tényleg belefér majd rendszeresen mozogni, addig felesleges belefogni... akkor talán sosem kezdjük el! ️Mindig közbe fog szólni az élet, mindig lesz valami! Sokan sokféle életszituációban vagyunk és ez egyáltalán nem baj. De kifogások mindig lesznek.. túl fáradt vagyok, túl késő van, túl ez van, túl az van. Aki akar időt szakítani a mozgásra, önmagára, a testi és lelki feltöltődésre, az fog is! Legalább ennyi kell mindenkinek, hogy kiszakadjon a mókuskerékből és magával törődjön!

Szóval ne várd a tökéletes alkalmat, engedd el a kifogásaidat és szánj időt magadra! Az sem baj, ha ez csak heti egyszer-kétszer sikerül! Ennyit megérdemelsz! Legyen "ÉNIDŐD"! Hidd el, a tested és az egészséged is meghálálja majd!
Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
Vissza a tartalomhoz