Veréb Anita - Vezér Fitness

+36 52/715-816, +36 52/458-172
vezerfitness@gmail.com
Tartalomhoz ugrás
Veréb Anita


Üdvözletem Mindenkinek!

Veréb Anita okl. edző vagyok, szakirányú végzettségem aerobic oktató. Saját magamon is megtapasztalhattam milyen hatása van a mozgásszegény életmódnak,ezért célomnak tekintem, hogy minél több embernek megtanítsam, sporttal szinte bármit el lehet érni.
Gyógyír a testi, lelki problémákra, betegségekre, így nincs más tenni valónk, csak mozogni, mozogni, mozogni. Nagyon szeretem az alakformáló órákat, ( ami legalább heti 3 alkalom ), de természetesen nagyon fontos a helyes táplálkozás is. és ha ezt betartod kitartó vagy, elérhető a kívánt eredmény!

Bemutatom nálam hogyan épül fel egy óra.

Az óra típus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg. Az óra 10 - 15 perces intenzív bemelegítéssel indul, előkészítjük a foglalkoztatásra kerülő izomcsoportokat. Ezután következik 35 - 40 percben az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával a fejlesztő program. A gyakorlatok végrehajtásához használunk eszközöket, kézi és lábsúlyzót, gumikötelet. A gyakorlatokkal izmaidat fejlesztheted, illetve megszabadulhatsz a kritikus testrészeken található feleslegektől. Ráadásul mindezt úgy teheted meg, hogy közben pörgős zenékre egy jó hangulatú órán vehetsz részt.
Fontos! Nincsenek bonyolult koreográfiák. Fő célom hogy mindig jól érezd magad!
Bármikor be tudj kapcsolódni! Nagyon fontos az óra végén a nyújtás.
A rövidülésre hajlamos izmok szelektív nyújtása történik különböző stretching technikák alkalmazásával. Kontraktúrás (rövidült) izmot kialakíthat hosszantartó statikus testhelyzet (ülés, állás), illetve helytelen testtartás. Az izom - és ízületek rugalmasságának megtartásával és fejlesztésével elérhető, hogy az izomzat erő- és állóképessége növekedjen, és az izommozgás harmonikus legyen.

Mi az, ami igazán fontos? Aminek Rólad kell szólnia! EGÉSZSÉG!

Ez már kiinduló pont lehet bármihez: jó közérzet, kiegyensúlyozottság, bomba forma,
magabiztosság, biztonság, harmónia. Sok mindent tudunk tenni egészségünk megőrzése érdekében, ebben segítek Neked! Amiket garantáltan megszeretettek Veled, mozgás: kardio, erősítés, nyújtás, aerobik, egészségtudatos táplálkozás, pozitív gondolkodás. Fitness óráim mindig jó hangulatban telnek, amelyek után a lányok (vagy akár fiúk is) szinte újjászületnek, és alig várják, hogy ismét együtt tombolhassunk 60 percen keresztül. Egy újfajta szemléletet szeretnék átadni mindenkinek, aki úgy dönt, hogy a bizalmába fogad, és vállalja az általam irányított és kontrollált edzéseket. Mindent átadok, amire engem megtanított a sport: kitartást,
alázatot, türelmet és akaraterőt.
Copyright © 2018 www.vezerfitness.hu
Vissza a tartalomhoz